Rugbi/Rio.- Austràlia, primer or olímpic en rugbi femení després de guanyar a Nova Zelanda

• La selecció d'Austràlia es va convertir en la primera campiona olímpica de rugbi a set després d'imposar-se aquest dilluns a Nova Zelanda (24-15) en els Jocs de Rio de Janeiro, mentre que el Canadà es va penjar la medalla de bronze després de derrotar (33-10) a Gran Bretanya a l'Estadi Deodoro.

09.08.2016 - 09:55

MADRID, 9 (EUROPA PRESS)

La selecció d’Austràlia es va convertir en la primera campiona olímpica de rugbi a set després d’imposar-se aquest dilluns a Nova Zelanda (24-15) en els Jocs de Rio de Janeiro, mentre que el Canadà es va penjar la medalla de bronze després de derrotar (33-10) a Gran Bretanya a l’Estadi Deodoro.

Austràlia, que sempre ha tingut el domini de la final, va patir en els últims minuts, però va saber contenir a la perfecció a les seves eternes rivals. Nova Zelanda, actual campiona del món, va intentar acostar-se al marcador sense sort.

Tots dos parcials han estat favorables a les ‘aussies’ (10-5 i 14-12), però va ser a la segona meitat quan més van patir en tasques defensives. Per part seva, el bronze va anar a parar a mans del Canadà, que va vèncer amb més facilitat a la selecció anglesa (33-10).