El batlle de València, Joan Ribó, ha expressat avui la voluntat de reeditar en govern de Compromís amb el PSPV i València en Comú després de les eleccions municipals. En la seva intervenció d’obertura del debat sobre l’estat de la ciutat, ha dit que té la ‘ferma voluntat’ de treballar per a la reedició del govern progressista. En aquest sentit, ha fet un balanç positiu dels tres anys i mig de l’executiu.

‘En aquests moments, podem dir que hem complert ja o estem en condicions de complir abans de finalitzar el present mandat la immensa majoria dels objectius que ens vam proposar en establir el programa comú del govern de La Nau. Hem fet moltes coses, li hem capgirat moltes polítiques caduques que vam heretar de l’anterior govern’, ha explicat.

Ha afirmat que el canvi que va començar el 2015 és imparable i s’ha mostrat convençut que un nou govern progressista continuarà millorant la vida dels valencians. Ribó ha reivindicat que el govern municipal ha donat estabilitat a la gestió de València i que ha demostrat de ser eficaç i eficient.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb