El batlle de València, Joan Ribó, ha expressat avui la voluntat de reeditar en govern de Compromís amb el PSPV i València en Comú després de les eleccions municipals. En la seva intervenció d’obertura del debat sobre l’estat de la ciutat, ha dit que té la ‘ferma voluntat’ de treballar per a la reedició del govern progressista. En aquest sentit, ha fet un balanç positiu dels tres anys i mig de l’executiu.

‘En aquests moments, podem dir que hem complert ja o estem en condicions de complir abans de finalitzar el present mandat la immensa majoria dels objectius que ens vam proposar en establir el programa comú del govern de La Nau. Hem fet moltes coses, li hem capgirat moltes polítiques caduques que vam heretar de l’anterior govern’, ha explicat.

Ha afirmat que el canvi que va començar el 2015 és imparable i s’ha mostrat convençut que un nou govern progressista continuarà millorant la vida dels valencians. Ribó ha reivindicat que el govern municipal ha donat estabilitat a la gestió de València i que ha demostrat de ser eficaç i eficient.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb