El batlle de València, Joan Ribó, no descarta de fer una reordenació de regidories després de la dimissió del portaveu de València en Comú, Jordi Peris.

Ribo ha dit que aquest matí havia tingut una conversa amb la portaveu provisional de València en Comú, María Oliver, i que calia esperar que la formació s’organitzés i digués si volia mantenir les competències.

El batlle ha volgut deixar clar que treballava ‘molt bé’ amb Peris, per la seva personalitat, per amistat, i per la manera de fer i l’ha felicitat per la feina feta. Alhora, ha dit que estava segur que amb la persona que el substituiria treballarien igualment bé. ‘Encara que en estos moments siga una hipòtesi que no puc verificar –ha dit–. La de Jordi Peris està verificada.’

Procés d’adaptació
Ribó ha dit que no creia que Podem pogués posar entrebancs a la gestió. ‘Estic convençut que arribarem a un acord i que hi haurà un procés d’adaptació, com és normal en qualsevol relació.’ Per justificar la seva confiança, s’ha referit a l’entesa de Podem amb la resta de partits d’esquerres a la Generalitat, concretada en el Pacte del Botànic, i en molts municipis del País Valencià.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]