El Pacte del Rialto entre el PSPV i Compromís per a governar l’Ajuntament de València ha estat signat avui pel batlle de València, Joan Ribó, de Compromís, i la vice-batllessa primera, Sandra Gómez del PSPV en el teatre que dóna nom a l’acord i que és també la seu de la Filmoteca Valenciana.

L’acord recull un total de seixanta-quatre mesures repartides en sis eixos programàtics, en els quals s’aposta per ‘una ciutat feminista, d’igualtat d’oportunitats, oberta i sinònim de llibertat i cultura’.

En aquesta ocasió, el pacte entre les dues formacions es va produir el divendres, després de quaranta-set de les eleccions municipals, amb unes dures negociacions entre les dues parts. El pacte és una reedició del de la Nau, del 2015.

Com a resultat de l’acord, van pactar dues vice-batllies (una per al PSPV i una per a Compromís) i nou àrees de gestió, de les quals cinc són per a Compromís i nou per al PSPV.

 

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.