El Pacte del Rialto entre el PSPV i Compromís per a governar l’Ajuntament de València ha estat signat avui pel batlle de València, Joan Ribó, de Compromís, i la vice-batllessa primera, Sandra Gómez del PSPV en el teatre que dóna nom a l’acord i que és també la seu de la Filmoteca Valenciana.

L’acord recull un total de seixanta-quatre mesures repartides en sis eixos programàtics, en els quals s’aposta per ‘una ciutat feminista, d’igualtat d’oportunitats, oberta i sinònim de llibertat i cultura’.

En aquesta ocasió, el pacte entre les dues formacions es va produir el divendres, després de quaranta-set de les eleccions municipals, amb unes dures negociacions entre les dues parts. El pacte és una reedició del de la Nau, del 2015.

Com a resultat de l’acord, van pactar dues vice-batllies (una per al PSPV i una per a Compromís) i nou àrees de gestió, de les quals cinc són per a Compromís i nou per al PSPV.

 

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb