PP i Vox han anunciat avui un principi d’acord per governar junts als municipis on sumin majoria absoluta. Són només 35 municipis a tot l’estat espanyol, entre els que hi ha la ciutat de Ceuta, Almería, Pozuelo de Alarcón o Algesires. Segons Vox, un cop tancat aquest principi d’acord ara seran els equips locals els que despleguin els acords programàtics a cada municipi en els pròxims dies.

Les dues formacions han anunciat l’acord després de la reunió de dues hores que han mantingut al congrés espanyol. La delegació del PP ha estat encapçalada pel secretari general del partit, Teodoro García Egea, i la de Vox pel vicesecretari de Relacions Internacionals, Iván Espinosa de los Monteros.

No han assolit avenços respecte a les comunitats autònomes on PP i Vox aspiren a un govern de dretes fruit d’un acord amb Cs, com Madrid, Castella i Lleó o Múrcia,

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.