Fèlix Millet, Jordi i Gemma Montull i Daniel Osàcar són citats aquest matí a l’Audiència de Barcelona per a una vista oral en què es decidiran les possibles mesures cautelars que els demanarà la fiscalia, després de la sentència que els va condemnar a penes diverses de presó per l’anomenat cas Palau. A la vista, oberta al públic, hi són citats els quatre interessats, les defenses i les acusacions.

Fèlix Millet va ser condemnat per l’Audiència a 9 anys i 8 mesos, Jordi Montull a 7 anys i 6 mesos i la seva filla a 4 anys i 6 mesos. Pel que fa a l’ex-tresorer de CDC Daniel Osàcar, el tribunal li va imposar una pena de 4 anys i 5 mesos. Tots han anunciat un recurs davant el Tribunal Suprem espanyol, però la fiscalia, tot i mostrar-se satisfeta amb la sentència, vol que se’ls apliquin mesures cautelars fins que no es faci pública la sentència definitiva, perquè són penes molt elevades.

De moment, almenys deu de les parts implicades ja han anunciat que presentarien recurs de cassació. Són Millet; la seva dona, Marta Vallès; la filla d’ambdós, Laila; Jordi Montull i la seva filla Gemma; l’ex-tresorer Daniel Osàcar i CDC, també condemnada a retornar 6,6 milions d’euros; les empreses Bonoima i Aysen, propietat de l’àmbit personal de Millet; i Aurea Rusula, de l’àmbit de Jordi Montull.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb