Entre les estrenes més destacades d’aquest cap de setmana, trobem Michael Caine, que protagonitza Un golpe con estilo, juntament amb Morgan Freeman i Alan Arkin. El protagonistes del film, tres amics jubilats, intenten robar un banc de Nova York. També es pot veure la vuitena part de la saga d’acció Fast & Furious, amb les incorporacions de Charlize Theron i Helen Mirren. En català, arriba als cinemes El nadó en cap, film d’animació dirigit al públic infantil.

> The Fate of the Furious. (Fast & Furious 8). Direcció: F. Gary Gray. Intèrprets: Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Helen Mirren; Vin Diesel, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, Jason Statham. Gènere: Acció. Esbós: Brian i Mia s’han retirat del joc i Dom i Letty han anat a fer la lluna de mel. Una dona misteriosa entra en les seves vides i arrossega Dom al món del crim.

> Going in Style (Un golpe con estilo). Direcció: Zach Braff. Intèrprets: Ann-Margret, Maria Dizzia, Katlyn Carlson; Michael Caine, Morgan Freeman, Alan Arkin. Gènere: Comèdia. Esbós: Willie, Joe i Al són tres amics jubilats als quals el sistema els ha congelat el pla de pensions. Desesperats, planegen de robar el mateix banc que se’ls ha quedat els seus estalvis.

> El nadó en cap. Direcció: Tom McGrath. Gènere: Animació. Esbós: Un nadó peculiar, que porta vestit, corbata i maletí, i el seu germà Tim, de 7 anys, provaran d’aturar els perversos plans del director de l’empresa Puppy Corporation. En català.

> Nieve negra. Direcció: Martín Hodara. Intèrprets: Laia Costa, Dolores Fonzi, Liah O’Prey; Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, Federico Luppi. Gènere: Enjòlit. Esbós: Salvador viu aïllat a la Patagònia argentina i un dia rep la visita del seu germà Marcos, que viu a Espanya. El motiu de la vista és convèncer-lo perquè vengui unes terres que comparteixen de l’herència del seu pare. Això desencadenarà una forta baralla entre els germans en què ressorgiran secrets del passat.

> Denial. (‘Negación’). Direcció: Mick Jackson. Intèrprets: Rachel Weisz, Caren Pistorius, Sally Messham; Tom Wilkinson, Timothy Spall, Andrew Scott. Gènere: Drama. Esbós: Estats Units, 1966. Daborah Lipstadt és una escriptora que en un llibre  acusa determinats periodistes i historiadors de negacionistes. És aleshores quan un la denuncia per difamació. Basat en la història real de l’escriptora i historiadora nord-americana Deborah Lipstadt.

> Rosalie Blum. Direcció: Julien Rappeneau. Intèrprets: Noémie Lvovsky, Alice Isaaz, Anémone; Kyan Khojandi, Philippe Rebbot, Nicolas Bridet. Gènere: Comèdia. Esbós: La vida de Vicent Machot transcorre entre la seva perruqueria, el seu cosí, el seu gat i una mare protectora. Un dia topa amb Rosalie Blum, una dona misteriosa, madura i solitària. Convençut d’haver-la vist abans, Vincent decideix espiar-la amb l’esperança de saber-ne més. Adaptació del còmic homònim de Camille Jourdry.

> Dangsinjasingwa dangsinui geot (Lo tuyo y tú). Direcció: Hong Sang-soo. Intèrprets: Yu Jun-sang, Kim Eui-sung; Kim Joo-hyuck, Lee You-young, Kwon Hae-hyo. Gènere: Drama. Esbós: Youngsoo és un pintor que descobreix que Minjung, la seva xicota, ha sortit a fer el got amb un altre home. Això desferma una baralla entre la parella i Minjung decideix d’anar-se’n de casa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]