BARCELONA, 12 (EUROPA PRESS)

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha reclamat aquest dissabte a la classe política ‘que deixin d’utilitzar els treballadors públics com a element de debat de l’1 d’octubre per enfrontar’.

Ha assegurat que els funcionaris, en aquests moments, no tenen cap risc, però que el sindicat estarà atent als moviments tant de la Generalitat com del govern espanyol: ‘El sindicat estarà del seu costat tant quan creguin que el govern no està fent alguna cosa bé com quan el govern del PP no ho estigui fent’, ha afirmat.

‘De moment les garanties hi són perquè no hi ha cap treballador públic que hagi viscut cap situació que hagi denunciat’, ha relatat Ros. També ha demanat que es convoqui el Consell Català de la Funció Pública després de l’estiu perquè la Generalitat, els ajuntaments i representants dels treballadors puguin abordar la qüestió del referèndum.

Així mateix, ha celebrat que la Generalitat hagi reiterat en diverses ocasions que els treballadors públics gaudiran de garanties davant la celebració de l’1-O.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]