Ahir es va fer la Batalla de Flors a València, un dels actes més tradicionals i concorreguts de la Fira de Juliol.  La Batalla consisteix en una desfilada on els participants i els espectadors es llencen simultàniament tones de flor entre ells.

Aquest any hi havia expectació per veure si el nou Ajuntament de la ciutat feia canvis en un

Batalla Flors Fira de Juliol Valènciaacte que tradicionalment havia estat molt ben considerat pel PP. I els canvis han arribat. D’una banda amb la retirada de les banderes espanyoles que sempre emmarcaven els recorregut i de l’altra amb l’ús per la megafonia, per primer vegada, de música valenciana.

Les grans banderes espanyoles han estat substituïdes per senyeres i entre els grups que han sonat constantment al llarg de la vesprada hi havia La Gossa Sorda, Al Tall o Pep Gimeno Botifarra.

Curiosament la presència de la senyera de la ciutat ha estat criticada pel Partit Popular, que ha estat molt crític amb el canvi de la bandera espanyola per la valenciana.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb