Ciutadans

Les autoritats locals de Waterloo estan estudiant imposar set ‘sancions administratives’ contra Ciutadans per l’acte de la seva dirigent a Catalunya, Inés Arrimadas, davant la casa del president Carles Puigdemont del diumenge passat. En un comunicat de l’ajuntament, els responsables de la localitat han confirmat l’obertura d’un procediment sancionador contra Cs per fer una protesta ‘sense autorització municipal’.

En concret, s’estan considerant sancions per fer ‘una manifestació a la via pública sense autorització’ i per ‘causar aldarulls un diumenge sense necessitat legítima i pertorbant la tranquil·litat dels habitants’ amb la instal·lació d’altaveus. A més, també decidiran sobre cinc possibles multes de trànsit per l’estacionament de vehicles de Cs a la zona.

Des de l’Ajuntament de Waterloo han negat però que la multa pugui ser de 7.000 euros ‘com s’havia dit a les xarxes socials’ i han recordat que el funcionari encarregat de gestionar el procediment administratiu encara ha d’adoptar una decisió al respecte. ‘El reglament de la policia municipal no preveu cap sanció d’una quantitat tan alta’, informen. També neguen que es detingués a ningú.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb