La nova ràdio pública valenciana À Punt s’ha estrenat avui a les 10.00 amb el magazín setmanal en directe ‘Al Ras’. Quatre anys després de l’apagada de RTVV, la ràdio ha estat el primer mitjà públic valencià en recuperar la veu i ho ha fet amb aquest espai, presentat per la periodista Jèssica Crespo i que s’emetrà de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00.

La graella es completa amb un total de 10 programes i 28 hores setmanals. La música i la repetició dels espais radiofònics emesos ompliran la resta d’hores d’una programació que anirà creixent en un futur.

Vegeu ací la primera emissió d’À punt.

La directora de la Corporació Valenciana de Mitjans Audiovisuals, Empar Marco, i el president de la Generalitat, Ximo Puig, han celebrat la primera emissió de la nova ràdio pública. Ací es pot escoltar en directe.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb