BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

El programa mVenturesBcn, impulsat per la Mobile World Capital Barcelona (Mwcapital) i la xarxa global d’innovació francesa Numa, ha incorporat com a ‘chairman‘ de Numa Growth, Pep Gómez, ha informat aquest dimecres la companyia.

A més de liderar el desenvolupament del primer programa europeu d’acceleració de nova empresa digitals innovadores en fase de creixement, Gómez exercirà com a assessor estratègic en matèria d’emprenedoria i innovació en la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

L’objectiu de Numa Growth, que accelerarà 30 start-ups nacionals i internacionals durant tres anys, és fomentar l’expansió dels participants en mercats europeus i donar-los suport en la captació de fonts i talents.

A més, s’ha obert la primera convocatòria del programa d’acceleració de mVentures i Numa, i durant els pròxims mesos el comitè de selecció valorarà els projectes que presentin un model de negoci consolidat.

El programa Numa Growth començarà la seva activitat amb més de deu empreses que s’escolliran a començament del novembre i acabarà amb el Demo Day de les noves empresa al 4YFN 2017, emmarcat en el Mobile World Congress.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb