BARCELONA, 21 (EUROPA PRESS)

La Generalitat contractarà 35 informàtics i analistes tributaris per a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC) entre aquest any i el 2017 com a part d’un pla a tres anys que començarà el juliol amb un pressupost estimat de 9,6 milions d’euros entre 2016 i 2019.

Així ho ha aprovat aquest dimarts el Consell Executiu, que ha emmarcat aquest pla en la seva línia prioritària de desplegament de la Hisenda pròpia i en les recomanacions de la UE per millorar l’eficiència de les administracions públiques a través de les tecnologies de la informació.

El programa ha de servir a més per permetre a l’ATC assumir la plena capacitat de gestió de la recaptació executiva, desplegar iniciatives de prevenció i reducció del frau fiscal i expandir la xarxa d’oficines territorial, ha explicat la consellera de presidència, Neus Munté, que ha lamentat que l’ATC és “una altra importantíssima estructura d’Estat que es veu perjudicada per no disposar de Pressupostos”, tot i que la voluntat del Govern és seguir endavant amb els seus plans amb les partides pressupostàries disponibles.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]