La Diputació de València ha decidit de liquidar l’empresa Divalterra, focus del cas Alqueria que va implicar la detenció i la dimissió de l’ex-president Jorge Rodríguez. El que fou batlle d’Ontinyent és acusat d’irregularitats en la contractació de directius per a Divalterra, que es dedica al turisme i a la gestió del medi.

L’anunci de la liquidació, l’ha fet la presidenta en funcions de la diputació, Maria Josep Amigó. L’equip de govern diu que estudiarà les vies per a tancar Divalterra ‘tot respectant els drets dels treballadors i les treballadores’.

En el cas Alqueria, destapat ara fa dotze dies, a part de Rodríguez, van detenir cinc persones més. Divalterra, anteriorment anomenada Imelsa, ja va ser esquitxada per la corrupció durant el govern del PP.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.