El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, s’han reunit avui a València. Abans de la reunió, Puigdemont ha signat al llibre d’honor de la Generalitat Valenciana. Vegeu què hi ha escrit:

«En escriure en aquest llibre com a President de la Generalitat de Catalunya, avui aquí en aquest Palau de la Generalitat Valenciana, se’m presenta amb tota la naturalitat l’herència d’un passat, la persistència d’un present i el repte d’un futur que valencians i catalans tenim la vocació i el desig de compartir.

El futur que volem traslladar plegats, el contemplem com a responsables d’un dret que pertany a les generacions futures, i és en aquesta mirada i aquest compromís que ens compromet, al president Puig i a mi mateix, a no escatimar esforços per fer possible de trobar un futur per al nostre present.

Que sigui per molts anys. Que puguem compartir reptes de manera lleial i continua durant molts anys.»

 

Durant la visita han bescanviat regals. Puig li ha regalat el Llibre dels fets de rei Jaume I, i Puigdemont Catalunya 1714-2014. La pervivència de la nació.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb