Circ d’hivern presenta un nou espectacle, ‘Invisibles‘, una reflexió sobre la fugida, que es podrà veure a l’Ateneu Popular 9 Barris fins al 22 de gener del 2017. L’obra s’ajuda de diferents llenguatges artístics, en el que el circ, el teatre i la música s’uneixen per explicar la història.

En aquest Circ d’Hivern, dirigit per Joan Arqué, sis artistes pugen a l’escenari per fusionar la música i el circ en un espectacle que inclou escenes de trapezi, guitarra, escala d’equilibris, saxofon, roda alemanya, percussió o quadrant rus, tot lligat en una dramatúrgia contemporània i per a tots els públics.

L’espectacle parla sobre fugir, tant en l’àmbit personal com social. Una reflexió sobre com cadascú fuig de la soledat, dels problemes, de la foscor o de les pors. Ho fa a través d’històries que exemplifiquen les que han viscut tantes persones i pobles, i que han fet que siguem qui som i estiguem on som.

L’Ateneu Popular 9 Barris va iniciar el 1996 la proposta batejada com a Circ d’Hivern per a fomentar el circ català contemporani. Cada espectacle anual, realitzat pels volts de Nadal, és diferent, amb un format teatral que combina les tècniques circenses amb altres formes d’expressió com el teatre, la dansa o la música.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]