MADRID, 22 (Portaltic/EP)

Instagram ha anunciat aquest dimecres que ja és possible seleccionar fins a deu fotografies i vídeos en una sola pujada, per compartir-ho de forma simultània amb els contactes, que només hauran de lliscar la pantalla per veure-ho tot. “Ja no has de triar la millor foto o vídeo d’una experiència que vulguis recordar”, expliquen des de la companyia.

D’aquesta forma, gràcies a la nova actualització d’Instagram, els usuaris ja poden crear i compartir un tutorial pas a pas, els diferents complements d’un ‘outfit’ o els millors moments d’unes recents vacances, sense preocupar-se per sobrecarregar el perfil.

A diferència de les històries d’Instagram Stories, que desapareixen després de 24 hores, els missatges amb múltiples fotos i vídeos es mantindran en el perfil, la qual cosa permetrà –segons agrega l’empresa– “afegir més profunditat als moments que desitges compartir amb els amics i amb la comunitat de forma permanent”.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]