03.06.2025 - 15:02
|
Actualització: 03.06.2025 - 17:46
Hansi Flick ja té el seu primer homenatge gastronòmic a Catalunya. La xef Maria Nicolau ha creat la Hansifarra, una fusió original entre la tradicional botifarra catalana i el frankfurt alemany, en honor a l’entrenador del Futbol Club Barcelona.
Nicolau ha creat la Hansifarra en col·laboració amb el Soler de n’Hug, una granja familiar de Prats de Lluçanès dedicada a l’agricultura i a la ramaderia. Les salsitxes es començaran a vendre demà al Taulell de Soler de n’Hug, la carnissera que tenen al centre de Prats. Les salsitxes van amb paquets de quatre i ja es poden reservar.
View this post on Instagram
La Hansifarra combina l’essència de la botifarra catalana amb la textura i presentació del frankfurt alemany. Està elaborada artesanalment amb carn de porc una mica més picada de l’habitual, condimentada amb comí, pebre dolç, pebre negre, nou moscada i canyella. Es pot consumir crua, com un embotit, però també es pot escalfar en aigua bullent, a l’estil del frankfurt.
Amb aquest gest, Nicolau s’uneix al batec del barcelonisme per celebrar l’etapa que encapçala Flick, marcada clarament per l’ambició i la il·lusió del club i els afeccionats. En un moment d’agraïments dirigits a Hansi Flick, Maria Nicolau ha volgut homenatjar-lo amb la Hansifarra.
🔴 La Hansifarra, la fusió del frànkfurt amb la botifarra en homenatge a Hansi Flick i el Barça
Maria Nicolau (@MAlbercocs): “Laporta, presi, això al Camp Nou les nits de partit nano!”#TotEsMou3Cat ▶ https://t.co/QeCDq0vE3b pic.twitter.com/vvNEid6mCA
— 3Cat (@som3cat) May 29, 2025