Arriba la Hansifarra, l’homenatge culinari de Maria Nicolau a Hansi Flick

  • L'ha creada en col·laboració amb el Soler de n'Hug (el Lluçanès) i és fruit de la fusió de la botifarra amb el frankfurt alemany

VilaWeb
03.06.2025 - 15:02
Actualització: 03.06.2025 - 17:46

Hansi Flick ja té el seu primer homenatge gastronòmic a Catalunya. La xef Maria Nicolau ha creat la Hansifarra, una fusió original entre la tradicional botifarra catalana i el frankfurt alemany, en honor a l’entrenador del Futbol Club Barcelona.

Nicolau ha creat la Hansifarra en col·laboració amb el Soler de n’Hug, una granja familiar de Prats de Lluçanès dedicada a l’agricultura i a la ramaderia. Les salsitxes es començaran a vendre demà al Taulell de Soler de n’Hug, la carnissera que tenen al centre de Prats. Les salsitxes van amb paquets de quatre i ja es poden reservar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Soler de n’Hug (@solerdenhug)


La Hansifarra combina l’essència de la botifarra catalana amb la textura i presentació del frankfurt alemany. Està elaborada artesanalment amb carn de porc una mica més picada de l’habitual, condimentada amb comí, pebre dolç, pebre negre, nou moscada i canyella. Es pot consumir crua, com un embotit, però també es pot escalfar en aigua bullent, a l’estil del frankfurt.

Amb aquest gest, Nicolau s’uneix al batec del barcelonisme per celebrar l’etapa que encapçala Flick, marcada clarament per l’ambició i la il·lusió del club i els afeccionats. En un moment d’agraïments dirigits a Hansi Flick, Maria Nicolau ha volgut homenatjar-lo amb la Hansifarra.

VilaWeb fa trenta anys. Ens feu un regal?

Cada dia oferim el diari amb accés obert, perquè volem una societat ben informada i lliure.

Ajudeu-nos a celebrar-ho fent una donació única i sense cap més compromís.

(Pagament amb targeta o Bizum)

Recomanem

Fer-me'n subscriptor