Emergències de Catalunya ha confirmat aquesta tarda la mort del nen australià, amb doble nacionalitat britànica, de set anys. A més, també ha identificat dues víctimes mortals més dels atemptats: un ciutadà italià i un de belga. En total són dotze les víctimes identificades, onze de l’atemptat de Barcelona i una altra, de nacionalitat espanyola, que va morir, víctima de l’atac de Cambrils. No obstant això, hi ha dos morts de l’atropellament de Barcelona que encara estan pendents d’identificar.

Pel que fa a la resta de víctimes mortals identificades, sabem que una és nord-americana, dues són portugueses -els cossos de les quals s’han entregat avui a la família- i cinc tenen nacionalitat espanyola -un d’elles té doble nacionalitat, espanyola i argentina. Els cossos de dues de les víctimes espanyoles ja s’han entregat a la família.

Pel que fa al balanç de ferits, l’últim recompte és de 51 persones hospitalitzades, 47 a Barcelona i 4 a Tarragona. Deu dels ferits es troben en estat crític i quinze, en estat greu. En els últims dies, 81 persones han estat donades d’alta, 79 a Barcelona i 2 a Cambrils.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]