El propietari de Damm, Demetriro Carceller Coll, aquest matí arribant a l'Audiència Nacional espanyola. Fotografia: ACN.

El propietaris del grup Damm, Demetrio Carceller Coll i Demetrio Carceller Arce, i els seus assessors, Gabriel Ignacio Petrus i Jesús Serrano Florez, han admès aquest dijous els delictes contra la Hisenda Pública que els atribuïa el jutge després d’haver arribat a un acord de conformitat amb la Fiscalia per evitar el judici i la presó a canvi d’una multa de 92,3 milions d’euros en total. En concret, el patriarca de la Família propietària de Damm ha admès l’autoria de 13 delictes contra la Hisenda Pública per eludir el pagament de l’Impost de la Renda de les Persones Físiques (IRPF) entre els anys 2003 i 2007 i l’Impost de Successions de l’any 2006. Carceller Coll ha arribat aquest dijous a l’Audiència Nacional espanyola poc després de les 9 del matí en una UVI mòbil pel seu delicat estat de salut.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]