El vice-cònsol rus a Rio de Janeiro, César Feres Braga, ha matat avui un assaltant que intentava atracar-lo en una de les principals vies de la Barra da Tijuca, a l’oest de la capital.

Segons ha informat la Divisió d’Homicidis de la ciutat al diari ‘O Globo’, el vice-cònsol, un advocat brasiler de 60 anys, ha reaccionat a un intent d’atracament robant l’arma del lladre amb un moviment de jujutsu –una art marcial japonès– i l’ha matat en una zona prop dels principals recintes esportius i de les residències dels atletes.

Els delinqüents, que anaven en moto, han aprofitat un embús per trencar una de les finestres del cotxe de Braga, qui anava acompanyat de la seva dona i filla. Aquest ha reaccionat matant un dels atacants a l’acte, mentre que el còmplice fugia.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb