el Centre de Documentació de l’Orfeó Català (CEDOC) ha digitalitzat i posat a l’abast de tothom a través d’internet (consulteu l’enllaç). Una col·lecció de més de 500 partitures, la majoria autògrafes de Pep Ventura(1817-1875), a més d’obres del seu fill Benet Ventura, que el CEDOC custodiava des de principi del segle XX i que s’han digitalitzat coincidint amb el segon centenari del naixement de l’autor.

Aquesta important notícia ocupa una bona part dels comentaris d’aquest FES TA FESTA “de Rams”, en que us parlarem també molt especialment, del nou CD FRATERNITAT que es va presentar el mes passat a Figueres, un treball conjunt de les cobles Marinada La Bisbal Jove que ens permetrà conèixer i assaborir un repertori, el de sardanes i obres per a dues cobles, no massa enregistrat ni difós. Felicitats per la bona feina i gràcies per la iniciativa.

Llegir més i escoltar el programa.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]