El Butlletí Oficial de l’Estat espanyol (BOE) ha publicat l’ordre del ministeri de Foment pel qual es modifica la denominació oficial de l’Aeroport Barcelona-el Prat pel d’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-el Prat. El canvi de nom es va decidir el 21 de desembre en un polèmic consell de ministres celebrat a Barcelona. Segons que diu el text, el canvi de nom es fa ‘per honrar la memòria de qui va ser president de la Generalitat de Catalunya, en reconeixement i respecte al seu paper històric i com a recordatori al seu llegat a l’any del trentè aniversari de la seva mort’.

Avui a les 17.30 el ministre espanyol de Foment, José Luis Ábalos, presidirà un acte de presentació de la nova denominació a la terminal 2 B. Ábalos estarà acompanyat per l’ex-portaveu del grup parlamentari del PSC i ara president d’Aena, Maurici Lucena. Durant l’acte es farà entrega d’una placa commemorativa als familiars de Josep Tarradellas.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.