eivissa pasteres

La Guàrdia Civil ha detingut seixanta-un immigrant, arribats entre ahir i avui amb quatre barcasses a Eivissa. D’aquests, trenta-un, tres dels quals segurament menors, havien anat a parar ahir, amb dues embarcacions, a la costa des Cubells de Sant Josep. Tots, homes i algerians, segons la delegació del govern espanyol de les Illes.

Setze més, tres dels quals igualment menors, van arribar, també ahir, al Sol d’en Serra de Santa Eulàlia amb una embarcació. Així mateix, homes i algerians.

Finalment, una quarta barcassa ha arribat avui al matí a la Roca Llisa amb divuit ocupants que han estat detinguts.

Amb les quatre embarcacions arribades aquest cap de setmana ja són nou les que han fet cap a les costes de les Pitiüses en un mes. A la primeria d’agost foren detinguts seixanta-tres immigrants, arribats amb cinc embarcacions, dues a les costes d’Eivissa i tres a les de Formentera.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.