La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha convocat les beques d’excel·lència per a alumnes universitaris amb millors expedients del curs 2015-2016. Aquesta ajuda, a la qual la Generalitat destina un total de 500.000 euros, consistix en l’exempció del pagament de la taxa de matrícula per a la realització d’un màster o curs de formació durant el curs 2016-2017 o 2017-2018, així com l’expedició d’un diploma acreditatiu de l’excel·lència.

L’objectiu és premiar l’esforç i valorar el rendiment acadèmic dels millors alumnes de cada titulació universitària. Per aquest motiu, es destinarà un import màxim de 3.000 euros per beneficiari amb millor expedient, perquè pugui realitzar el màster o curs de formació de forma totalment gratuïta. El termini de presentació de les sol·licituds per part de les universitats i l’ISEAC finalitza el 30 d’octubre de 2017.

Les ajudes estan destinades a aquells que hagin conclòs, durant el curs 2015-2016, estudis d’educació universitària a les universitats públiques valencianes i estudis superiors en centres de titularitat pública adscrits a l’Institut Superior d’Ensenyaments Artístics de la Comunitat Valenciana (ISEACV), explica el departament de Campanar en un comunicat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]