BARCELONA, 16 (EUROPA PRESS)

Renfe i el sindicat de maquinistes Semaf han arribat a un acord per desconvocar la vaga d’aquest dijous a Rodalies i trens regionals, després d’una reunió entre les dues parts que ha finalitzat aquest dimecres a la nit.

Segons ha informat en un comunicat l’operadora, després de la reunió s’han produït “avenços en beques, contractacions, desvinculacions i mobilitat, fet que permet mantenir la negociació amb l’objectiu de desconvocar la resta de jornades de vaga previstes”.

Renfe ha valorat molt positivament l’acord al qual s’ha arribat, que considera que ajudarà a avançar en la transformació i millora de la competitivitat dels serveis i la creació de llocs de treball.

La directora general d’operacions de Renfe, Berta Barrero, ha assegurat que “en totes les empreses les decisions que afecten la gestió de Recursos Humans són complexes, especialment en el marc d’una empresa pública, que ha de garantir la prestació d’un servei essencial per als ciutadans”.

“Hem treballat conjuntament les dues parts per trobar els punts d’acord que ens permetin avançar en aquest doble objectiu”, ha afirmat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]