Ciutadans

Ciutadans ha anunciat que ajorna el procés d’elecció de compromissaris per a l’assemblea del març i les primàries per a triar caps de llista en les autonòmiques de Galícia i del País Basc per problemes informàtics a la plataforma de votació telemàtica.

En un comunicat indica que la primera votació s’ajorna al dissabte 29 de febrer i que la segona serà el dimecres 26 i el dijous 27. Ciutadans explica que, a causa del ‘greu perjudici causat’ en les votacions virtuals per l’empresa Scytl (atribuït a un error humà), la Comissió de Garanties ha decidit d’ajornar-les de manera unànime i a instàncies de la gestora que dirigeix el partit.

D’aquesta manera, la votació telemàtica per a seleccionar als compromissaris serà el dia 29 de febrer, de les 00.01 fins a les 21.00; i la presencial el primer de març de les 10.00 fins a les 19.00. En el cas de les primàries a Galícia i al País Basc, es votarà entre les 00.01 del 26 de febrer i les 19.00 de l’endemà.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb