La CUP no es planteja de concórrer a les eleccions espanyoles del 28 d’abril i seguirà sense participar en uns comicis al congrés i al senat. ‘No tenim cap element que ens porti a pensar que es produirà aquest debat entre la militància cupaire’, ha anunciat el diputat Vidal Aragonés que ha afegit que alguns ciutadans els ho han demanat. Aragonés ha resolt que no detecten que la militància vulgui discutir presentar-se a les eleccions espanyoles.

Aragonés ha fet una crida a participar en la vaga general del 21-F que convoca la Intersindical-CSC i ha dit que l’esquerra anticapitalista en comparteix els motius. Aragonés ha demanat organitzar-se en comitès de vaga les hores vinents. El diputat ha reivindicat protestar contra una regressió de drets laborals desenvolupada formalment per PP i PSOE ‘al dictat de la Troika‘, així com defensar l’equiparació salarial, la internalització dels serveis públics i les lleis socials suspeses.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb