El director d’operacions de la xarxa social Twitter, Adam Bain, ha presentat avui la seva dimissió. L’actual número dos de la companyia era la mà dreta de l’actual conseller delegat, Jack Dorsey. El seu lloc l’ocuparà el fins ara director financer, Anthony Noto. La dimissió de Bain es produeix poc després que Twitter anunciés una retallada del 9% de la plantilla.

La xarxa social va incrementar el trimestre passat els seus ingressos fins als 616 milions de dòlars (+ 8%) i també ha aconseguit augmentar el nombre d’usuaris actius fins als 317 milions (+ 7%). Tanmateix, l’empresa continua essent incapaç de generar beneficis, durant el darrer trimestre les pèrdues netes van superar els 100 milions de dòlars. Dorsey va prometre els accionistes que la companyia començaria ser rendible a partir del 2017.

Tanmateix, en menys d’un any ja ha anunciat dues retallades de plantilla. L’anterior va suposar la sortida de 336 persones del departament de producte i enginyeria.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.