Pla general de la Plaça de la Vila d'Amer, en una concentració recent en suport als presos

Els trenta-sis diputats de Ciutadans es reuniran dissabte al poble del president Carles Puigdemont, Amer (Selva). Segons que explica el diari El Punt Avui aniran a defensar que ‘Girona és de tots’, amb la seva líder al capdavant, Inés Arrimadas: ‘Defensaren la nostra província i denunciarem la situació que vivim’, diuen textuals de la formació recollits pel diari.

Ciutadans defensa que l’espai públic ‘és de tots’ i recorda que, tot i no ser ‘benvinguts’, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), hi van anar. El partit es refereix a l’acte del 26 de gener a Torroella de Montgrí, la vila de la consellera Dolors Bassa, empresonada i jutjada ara al Tribunal Suprem. Aquell acte va provocar una protesta de més d’un centenar de veïns i el coordinador local de Ciutadans, Pere Cuadros, va denunciar el portaveu de la CUP per amenaces. Aquell dia, el regidor de Cs de Blanes Sergio Atalaya va rebre un cop de llauna al nas.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb