Carina Mejías

La portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Barcelona, Carina Mejías, s’apunta a la llarga llista de polítics amb un currículum sota sospita. Segons que publica Eldiario.es, a la web del consistori Mejías presumeix de tenir un màster en dret concursal de la Universitat de Vic (UVic) i un postgrau en dret de fundacions de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Tanmateix, ambdues titulacions són dos cursos de cinc crèdits i tres, respectivament.

La UVic explica que no imparteix pas cap màster sobre dret concursal, sinó solament un curs suplementari sobre administració concursal. El màster hauria de tenir, pel cap baix, seixanta crèdits i, en canvi, aquest curs que va completar Mejías el 2012 tan sols en tenia cinc. A la pàgina web del parlament, on fou diputada fins el 2015, deia erròniament que aquest curs era un postgrau d’especialització.

Quant al postgrau de la UIC, Eldiario.es explica que només és un seminari de tres crèdits sobre dret de fundacions cursat el desembre del 2009. Segons Mejías, les errades en el seu currículum no són voluntàries i les atribueix a ‘errors’ de l’equip de Ciutadans que va facilitar la seva informació biogràfica a l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.