Joan Canadell

La Cambra de Comerç ha encarregat un procés d’investigació ‘due-diligence’ dels comptes de l’anterior mandat per comprovar que no hi ha res ocult. Així ho ha anunciat el nou president de l’ens, Joan Canadell, en una atenció als mitjans després de reunir-se el comitè executiu de l’ens cameral.

Tot i que la directiva de Miquel Valls va entregar una auditoria ‘normal’ segons Canadell, han tirat endavant la due-diligence per ‘tenir la tranquil·litat’ que no hi ha ‘res’ que s’escapi de la seva vista després d’aterrar.

D’altra banda, en la reunió s’ha acordat recuperar un estudi sobre l’impacte econòmic de la independència de Catalunya del 2012 que s’havia mantingut en secret i encarregar-ne un altre d’inversió estrangera perquè les dades estatals ‘no representen la realitat’ catalana.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.