Bravo anuncia la creació d’una oficina d’atenció sobre l’emergència energètica

Oferirà assessorament jurídic als petits empresaris, microempreses i autònoms sobre tots els problemes derivats de l'actual situació. 

VilaWeb
Europa Press
21.11.2022 - 17:43
Actualització: 21.11.2022 - 17:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La consellera de Justícia, Interior i Funció Pública de la Generalitat Valenciana, Gabriela Bravo, ha anunciat la creació d’una oficina d’atenció sobre l’emergència energètica i social. Ho ha dit avui juntament amb el president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, amb qui han signat un conveni de col·laboració. Precisament, aquest nou servei s’ubicarà a la seu de la Cambra, amb recursos de la Conselleria, i oferirà assessorament jurídic als petits empresaris, microempreses i autònoms sobre tots els problemes derivats de l’actual situació.

També ha explicat que es treballarà amb els col·legis d’Advocacia per a la formació dels professionals que seran al capdavant del servei. Amb aquest conveni, la consellera ha destacat: “Ens comprometem a col·laborar en l’impuls de la llei de segona oportunitat”. Aquesta norma pretén que una persona física, particular o autònom, malgrat un fracàs econòmic empresarial o personal, tingui la possibilitat d’encarrilar novament la vida i endinsar-se en noves iniciatives.

Segons que estableix el conveni signat, la Cambra de Comerç, Indústria, Servei i Navegació de València actuarà com a oficina d’enllaç del Centre de Mediació de la Comunitat Valenciana a fi d’afavorir la utilització de la mediació al sector mercantil i donarà a conèixer aquesta forma de resolució de conflictes entre els empresaris de la demarcació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes