aliances

Bloc i País (BiP) ha demanat de convocar un Consell General de la coalició Compromís per repensar-ne el funcionament i que sigui una decisió ‘participada i democràtica per part de les bases’.

En aquest sentit, s’ha solidaritzat amb la decisió de Gent de Compromís, que representava als membres de la coalició sense carnet del Bloc, Iniciativa o els VerdsEquo, de cessar l’activitat.

‘Ara que previsiblement encarem quatre anys sense processos electorals és el moment d’enfrontar el repte de la democràcia interna a Compromís de manera tranquil·la, sense pressa, però sense pausa’, diu Bloc i País en un comunicat.

Segons el coordinador de BiP, Vicent Fernàndez la decisió de Gent de Compromís és ‘la crònica d’una mort anunciada’, perquè fa ‘massa temps que els militants de la coalició no compten més que per pagar quotes i penjar cartells’.

Per això ha lamentat que el Consell General no s’ha reunit en tota la legislatura, tot i que els estatuts estipulen que ho ha de fer dues vegades a l’any.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.