El BBVA convoca una junta extraordinària per aprovar l’ampliació de capital per a l’OPA

  • Es farà el 5 de juliol i l'ampliació serà per 551,9 milions d'euros a tot estirar mitjançant l'emissió de 1.126 milions d'accions

VilaWeb
Europa Press
31.05.2024 - 16:34
Actualització: 31.05.2024 - 17:32

BBVA ha convocat una junta general extraordinària d’accionistes el 5 de juliol, al Palu Euskalduna de Bilbao, en què es proposarà l’ampliació de capital que necessita per a dur a terme el bescanvi d’accions amb Banc Sabadell en l’OPA hostil.

L’import nominal màxim de l’ampliació serà de 551,9 milions d’euros i es farà amb aportacions no dineràries, mitjançant l’emissió i posada en circulació de 1.126 milions d’accions, de 0,49 euros de valor nominal cadascuna, de la mateixa classe i amb els mateixos drets i obligacions que les accions de BBVA actualment en circulació.

L’import definitiu de l’ampliació de capital dependrà del nombre d’acceptacions que es rebin per part dels accionistes de Sabadell. No implicarà cap desemborsament per part dels accionistes de BBVA.

L’ampliació de capital s’executarà totalment o parcialment i en una vegada o unes quantes d’acord amb el resultat de l’OPA i, si escau, de l’exercici dels drets de compra i venda forçosa resultants de l’operació.

De fet, el segon punt que se sotmetrà a votació dels accionistes serà facultar el consell d’administració l’execució total o parcial de l’ampliació, en una vegada o unes quantes, dins el termini d’un any a partir que s’aprovi en la junta d’accionistes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any