ACN Montmeló.-Adif ha anunciat que invertirà més de 2,3 milions d’euros per urbanitzar la llosa de cobertura de la infraestructura ferroviària d’alta velocitat i ample convencional al seu pas per Montmeló (Vallès Oriental). La licitació ha estat anunciada aquest dimarts als responsables municipals i té l’objectiu d’integrar les vies al municipi i cosir els dos sectors a banda i banda del soterrament. Adif afirma que l’actuació ha estat consensuada i definida “en tot moment” amb l’Ajuntament i d’acord amb la planificació urbanística vigent. Es durà a terme en una superfície de 12.982 metres quadrats, a l’espai comprès entre els carrers Lluís Companys i Pompeu Fabra, al centre del nucli urbà del municipi.

El projecte preveu un conjunt integrat a l’entorn amb la creació d’una zona de jocs infantils, espais amb graderies i terres, dues pèrgoles d’acer galvanitzat que es creuaran entre elles i amb la graderia, i una zona de calçada pavimentada al carrer Pompeu Fabra.Sobre la llosa s’aplicarà una capa d’impermeabilització addicional a la ja existent per augmentar l’estanquitat del calaix ferroviari, a banda de pavimentació, jardineria o instal·lacions d’il·luminació i drenatge, entre d’altres.També es faran actuacions fora de la llosa, a la part inicial del carrer Miquel Biada i a l’entorn del carrer Primer de Maig.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]