Washington autoritza els vols barats de Norwegian des de Barcelona als Estats Units

  • Aquest estiu el Prat estarà directament connectat amb onze ciutats dels Estats Units

VilaWeb
Redacció
06.12.2016 - 22:00
Actualització: 07.12.2016 - 00:11

Aquesta setmana, després de tres anys de litigis, el govern dels Estats Units ha autoritzat definitivament els vols que fa la companyia de baix cost Norwegian Airlines des d’Europa fins als Estats Units. Amb això, els vols anunciats des de Barcelona a Los Àngeles, San Francisco, Fort Lauderdale i Nova York ja seran operatius l’estiu vinent. Norwegian també vola als Estats Units des d’uns altres aeroports europeus, com ara Gatwick o Copenhaguen, però fins aquesta setmana se servia d’una autorització provisional.

Els vols començaran el 5 de juny de 2017. La companyia noruega basarà a l’aeroport del Prat els dos Boeing 787-8 Dreamliner que faran aquestes rutes. A partir del 22 d’agost de l’any vinent, quan començaran a operar simultàniament les dues aeronaus, Norwegian oferirà quatre rutes setmanals a Nova York, tres a Los Angeles i San Francisco, i dues per setmana a Fort Lauderdale-Miami, amb preus que partiran dels 179 euros per trajecte, amb taxes incloses. L’autorització d’aquests vols connecta per primera vegada directament l’aeroport català amb la costa oest dels Estats Units.

Un estiu de rècord
L’obertura d’aquestes línies coincideix també amb l’anunci de nous trajectes directes a Chicago i a Boston, per part, respectivament, d’American Airlines  i Azores Airlines. Ara, doncs, ja hi haurà onze ciutats dels Estats Units connectades directament amb el Prat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any