Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  26.09.2014  11:02

Terrassa i Sabadell se sumen al 9-N, amb l'abstenció del PSC

Només el PP vota contra la moció en els dos consistoris

Men?ame
 

La quarta i la cinquena ciutat amb més població de Catalunya, Terrassa i Sabadell, tambén ha donat suport a la moció en favor de la convocatòria de la consulta del 9 de novembre i també per oferir els recursos necessaris. A Terrassa, la moció, presentada pels grups municipals de CiU i ICV-EUiA, va rebre ahir al vespre el vot favorable dels 12 regidors d'aquests dos grups, l'abstenció dels 11 del PSC i el vot en contra dels quatre regidors del grup municipal del PP.

El batlle de Terrassa, Jordi Ballart, ha defensat l'abstenció del seu grup per obrir la porta a que la moció es pogués aprovar i ha assegurat que ni ell ni el consistori seran un impediment perquè els terrassencs puguin votar en una consulta 'legal'. Ballart ha reclamat tant al govern espanyol com al català 'que dialoguin'.

També a Sabadell

A Sabadel, la moció impulsada per l'Associació de Municipis per a la Independència, ha estat aprovada avui al matí gràcies al vot favorable d'onze regidors –els cinc de CiU, els dos de l'Entesa per Sabadell, els dos d'ICV, els dos d'EUIA–. Els nou regidors del PSC i un no adscrit s'han abstingut, mentre que els dos regidors del PP hi han votat en contra.

La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, que és de Sabadell, també ha assistit a la sessió plenària:

Informació relacionada:

Garcia Albiol queda en minoria i Badalona dóna suport al 9-N

Carme Forcadell: 'Preparem una campanya unitària amb els partits del sí-sí'