Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  03.02.2014  12:03

El president de Mercadona admet haver fet donacions a la FAES

Juan Roig diu que mai no va fer aportacions en negre al PP, tal com indiquen els 'papers de Bárcenas'

Men?ame
 

El president de Mercadona, Juan Roig, ha negat avui en la declaració que ha fet al jutge de l'Audiència espanyola Pablo Ruz d'haver fet un pagament de 150.000 euros al PP el febrer del 2008 i un altre de 80.000 euros el març del 2004, tal com apuntaven els anomenats 'papers de Bárcenas'. En aquests 'papers' l'ex-tresorer del PP anotava la comptabilitat en negre del partit. Segons El País, l'empresari ha negat de conèixer Bárcenas ni al seu predecessor, Álvaro Lapuerta.

En canvi, el president de Mercadona sí que ha reconegut d'haver fetr dues donacions de 50.000 euros els anys 2005 i 2012 per a la FAES, la fundació del Partit Popular, presidida per José María Aznar. I també ha admès haver aportat diners per a la fundació de l'ex-presidenta del govern socialista, María Teresa Fernàndez de la Vega, Mujeres Por África.

Sobre la relació amb el PP, Roig ha dit que coneix Mariano Rajoy, d'haver-s'hi reunit 'cinc o sis vegades' per 'parlar de la situació econòmica'.