Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  10.09.2013  20:40

Cadenes humanes a Palma, Maó i Andorra en solidaritat amb la Via Catalana

Centenars de manifestants participen en les tres concentracions

Men?ame
 

Després d'Eivissa i Formentera, Mallorca i Menorca també s'han sumat a la Via Catalana cap a la independència, la vigília de l'Onze de Setembre. A Menorca els participants s'han reunit a Maó, entre el Mercat de Peix i el parc Roxina (ruta de Ses Voltes). S'hi ha fet una cadena humana amb el lema 'Som i serem una part de la nació'. I a Andorra també hi ha hagut una concentració de mig miler de persones que han expressat el suport amb la Via Catalana

En suport de la convocatòria del Principat i per a reivindicar la unitat dels Països Catalans, a Palma desenes de persones han encerclat un mapa del país a la plaça Major. Amb el lema 'Feim Via', han reivindicat la unitat dels Països Catalans.

Els organitzadors, Obra Cultural Balear i l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, han llegit un manifest en què reivindiquen que la Via Catalana representa un 'procés cívic i democràtic per a fer consciència'.

Els representants de les entitats han anomenat l'acció amb el nom de 'tram 779' de la Via Catalana.

A banda aquesta reivindicació a les Illes, demà també hi haurà una delegació mallorquina a Barcelona per donar suport i participar en la Via Catalana.  

Eivissa ja va fer una cadena humana diumenge, amb una participació de tres-centes persones, organitzada per 'Eivissa pels Països Catalans'. També n'hi va haver a Formentera, amb una trentena de participants, el dilluns 26 d'agost.