Fira del Circ al Carrer de la Bisbal

  • El festival inclou més de setanta espectacles de companyies catalanes i internacionals

VilaWeb
Redacció
19.07.2013 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de divuit anys, la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal (Baix Empordà) és un dels festivals d’aquest gènere més consolidats del nostre país i reconeguts a Europa. L’any passat va ser guardonat amb el Premi Nacional de Cultura i compta amb la participació de companyies nacionals i internacionals de primer nivell. En la mostra que arrenca avui i s’acaba diumenge, s’hi presenten més d’una setantena d’espectacles de clown, malabars, equilibrisme, música i titelles que es podran veure en tot d’espais públics de la ciutat.

Entre les companyies catalanes, s’hi destaca Cascai Teatre, que presenta l’espectacle de clown guanyador del premi Unnim de Teatre 2013, ‘Hotot‘. La companyia Sifó hi estrenarà la versió de carrer de ‘L’enreixat‘, un espectacle de trapezi. També és remarcable la presència de dues companyies guanyadores del premi Zirkolika 2012: els EIA amb ‘Capas‘ –poesia i humor– i els novells Psirc.

Així mateix, la fira comptarà amb una àmplia representació de companyies internacionals, com ara el britànic Andy Snatch, un dels millors malabaristes d’Europa, i el famós Duo Tobarich de Xile, que juguen amb l’equilibri i el balanç. També hi haurà el pallasso canadenc Mr. Banana, el trio francès Rasoterra, amb ‘Tòtem’, i ‘Somnis d’estiu‘, el darrer treball multidisciplinari de Circo Pitanga.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any