Dolors Feliu va presentar el llibre ‘Manual per la Independència’ a Roda

  • L’acte s’emmarcava en el cicle de xerrades ‘Independència, per què?’ impulsat per l’ANC de Roda de Ter

VilaWeb
Redacció
08.04.2013 - 09:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Unes 80 persones assisteixen a la presentació de ‘Manual per la Independència’ de Dolors Feliu La sala polivalent de la biblioteca Bac de Roda de Roda de Ter es va omplir per acollir aquest divendres al vespre la presentació del llibre ‘Manual per la independència’ de l’autora rodenca Dolors Feliu.

Dolors Feliu Torrent, directora general de serveis consultius de la Generalitat, va exposar la seva visió del procés d’independència que ha engegat Catalunya partit de la seva experiència personal i laboral. L’autora va destacar que el procés ‘va per bon camí’ i que ‘s’han d’exhaurir totes les possibles vies legals’ per tirar endavant el procés. El llibre ‘té la tesi de que s’han d’utilitzar els mitjans d’una manera clara, no val buscar dreceres que no estiguin prou madures’.

Feliu va posar èmfasi en què ‘la mateixa situació de crisi crea l’oportunitat, els temps convulsos porten a les solucions de canvi’. Va destacar que, tot i que ‘hi ha gent que creu que estem en un punt mort, no és així’ ja que ‘s’estan movent coses després de la manifestació de l’11 de setembre i de les eleccions del 25 de novembre’ posant com a exemples la declaració de sobirania del Parlament o la creació del Consell per la Transició Nacional.

El llibre pretén, en paraules de la mateixa autora, explicar ‘la lletra petita, aclarir-nos i saber on som’ i explicar les diverses opcions que s’obren a Catalunya per assolir la independència.

L’acte s’emmarcava en el cicle de xerrades ‘Independència, per què?’ impulsat per l’ANC Roda de Ter. La presentació va anar a càrrec del director de El 9 Nou, Jordi Molet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any