Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Dilluns  21.01.2013  23:20

Autor/s: Mario Sancho

121db publica 'Equilibri impar', última cançó del seu darrer EP 'Lesotho'

Men?ame
 

Tenim l'honor de portar-vos en exclusiva 'Equilibri impar', el darrer tema inclòs a Lesotho, últim EP de 121 db i que el grup acaba de publicar. Aquesta cançó tanca el tracklist de l'àlbum (1. Nostàlgia de futur, 2. A cada instant. 3. L'escenari, 4. Equilibri impar), que ve a ser el tercer treball d'estudi d'aquesta banda pionera del rock alternatiu en valencià, i s'uneix a Assaig/error (2009) i Equilàter (2007) (sense comptar les maquetes Canvis i conseqüències (2006) i Somnis Rebels (2005)) en la discografia de la formació. Aquesta cançó, com les anteriors, ja l'han poguda escoltar els verkamistes que van actuar de mecenes per aquest nou disc dels 121 db.

Però no volem convertir aquest article d'estrena en una crítica, ho deixem pels propers dies, així que pareu atenció. Vos deixem amb la cançó:

Presentació pública conjunta de 'Lesotho' i 'Llum' de 121 db i Sant Gatxo

El proper 26 de gener tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporània Octubre la presentació en directe de Lesotho, aquest xiquet que han acabat de parir els 121 db. Però no ho faran sols. Sant Gatxo, l'altre cap visible de l'escena de rock independent valenciana, també aprofitarà per presentar el seu últim disc Llum. Així, aquesta imperdible cita començarà a les 18.30 hores de dissabte que ve al centre cultural situat al carrer de Sant Ferran, 12 de València. El preu de l'entrada general serà de 7 euros, reduïda fins a 4 amb el carnet universitari. L'esdeveniment, organitzat per la productora Pro21, compta amb la col·laboració de l'Octubre CCC i del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València. L'entrada inclou a més una beguda i una tapa per a cada assistent. Podeu consultar aquesta i tota la informació sobre 121 db a la nova web, on trobareu tot el que necessiteu saber sobre aquesta gran banda.

Per últim, vos deixem amb la lletra d'Equilibri impar', que ens esbossa qui són els 121 db com a banda i com a persones.

Infinites diagonals sobre un punt d'intersecció.
Coïncidírem per casualitat.
Un descobriment causa de l'atzar,
sempre al mateix racó.
L'equilibri impar no coixeja mai.
L'estabilitat.
I contarem les raons per sembrar allà on passàvem.
Tot esforç serà recompensat.
Sort de començar,
de palpar amb les mans corves inexplorades.
L'equilibri impar no coixeja mai.
L'estabilitat.
L'esforç,
catorze hores de son després de l'espectacle,
la sort d'aquest viatge.
Buscarem un cel obert.
Hem trobat el nostre espai.