Notícies

Dimecres  02.01.2013  06:00

La revista per a pissarretes Esguard fa el salt a Android

La publicació, que va sortir l'11 de setembre per a iPad, ja ha arribat a les deu mil descàrregues setmanals

Men?ame
 

Esguard, la primera revista en català per a iPad nascuda l'11 de setembre, ha fet el salt al sistema Android. D'avui endavant, els usuaris de pissarretes amb aquest sistema operatiu també podran descarregar-la a la Google Play Store. La versió per a Android es podrà llegir en més de 290 models de pissarreta. Després de tres mesos i setze números, els responsables d'Esguard Edicions asseguren que la primera publicació en català per a aparells mòbils ja ha arribat a deu mil descàrregues setmanals.

Amb el llançament de la versió per al sistema operatiu Android s'espera doblar aquesta xifra. En tres mesos, per la portada de la revista Esguard han passat des de Miquel Calçada a Empar Moliner, passant per Felip Puig, Muriel Casals, Carme Forcadell, Joel Joan, Òscar Dalmau, Montserrat Carulla, Albert Sánchez Piñol i Salvador Cardús. Els entrevistadors també són figures clau del panorama cultural i comunicatiu, com ara Toni Aira, Txe Arana, Màrius Serra i Matthew Tree.

Tots els números del 2012 també seran des d'ara a l'abast dels usuaris de pissarretes Android. La revista, que és setmanal, serà gratuïta tot el 2013.

Notícia relacionada:

Entrevista amb Germà Capdevila, d'Esguard, al programa l'Internauta.