La Copa i la Supercopa de Catalunya, suspeses perquè Rosell hi envia el Barça B

VilaWeb
Redacció
27.07.2012 - 15:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Federació Catalana de Futbol ha decidit de suspendre la Copa i la Supercopa de Catalunya després de conèixer la decisió del FC Barcelona de no jugar amb el primer equip i enviar la filial al partit previst amb l’Espanyol dimarts vinent.

Segons que explica la federació en un comunicat, l’entitat ‘havia plantejat el partit entre els primer equips del FC Barcelona i el RCD Espanyolamb l’objectiu de garantir una Supercopa de Catalunya amb les primeres estrelles futbolístiques del país i prestigiar, així, aquesta nova competició’. I argumenta la decisió així: ‘Inicialment, el dia 31 de juliol s’havia de viure una festa del futbol català a Montjuïc que permetés assolir beneficis que es destinarien posteriorment al futbol més modest del nostre país. Davant l’elevat risc econòmic i social que representava aquesta situació, s’ha considerat que la millor opció era la suspensió de les competicions’.

Per la seva banda, el vice-president responsable de l’àrea de futbol del club, Josep Maria Bartomeu, ha justificat la decisió per l’agenda atapeïda de partits del primer equip del Barça i pel risc de lesions.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any