Miquel Gil i Manel Camp, edició limitada

  • Ensems amb l'artista Jordi Albinyana han presentat avui a la vesprada, a l'espai VilaWeb, l'edició especial del disc de jazz 'Miquel Gil & Manel Camp Trio amb David Pastor', producte VilaWeb del mes

VilaWeb
Redacció
04.05.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Aquesta edició especial és el resultat d’un desfici d’artistes que es van trobar quatre carrers més amunt de despús-ahir, en una casa que fa cantó amb la música i que té un desllunat on viuen personatges de cartró serigrafiats a mà.’ És el text que acompanya l’edició especial del disc de jazz ‘Miquel Gil & Manel Camp Trio amb David Pastor‘, publicat l’any passat. Ara l’artista Jordi Albinyana ha muntat i serigrafiat a mà, un a un, els cinc-cents estoigs d’aquesta edició limitada.

Mentre els músics enregistraven el disc, en què Miquel Gil gosa fer blues, samba i tango, Gil va proposar a Jordi Albinyana que preparés una edició especial per a una segona tirada. Gil ja coneixia la feina d’Albinyana, el responsable del llibret i de la coberta del disc ‘Te’n cantaré més de mil’ de Botifarra. A més, treballen junts a ‘Roba estesa’, un llibre artístic que prepara Jordi Albinyana i que, en obrir-se, fa sonar música de Miquel Gil, segons que explica Pep Albinyana, autor dels textos del llibre.

El resultat de la proposta de Gil a Albinyana són cinc-cents estoigs serigrafiats i muntats a mà un per un. A dins, a més del disc protegit per una funda, també serigrafiada a mà, hi ha un llibret amb les lletres de les cançons i amb il·lustracions d’Albinyana, un punt de llibre i dues serigrafies signades per l’autor. A més, els cinc-cents estoigs són numerats i signats per Miquel Gil, Manel Camp i Jordi Albinyana.

Gil, Camp i Albinyana han presentat avui a VilaWeb aquesta edició especial, que es pot adquirir per trenta euros tot el mes de maig, com a ‘producte VilaWeb del mes’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any