Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  14.05.2009  13:16

TVE destitueix el director d'esports Julián Reyes per no emetre la xiulada al Mestalla

Les afeccions catalana i basca s'uniren per a xiular als Borbons i a l'himne espanyol

Men?ame
 

La direcció de Televisió Espanyola ha destituït el director d'esports de la cadena, Julián Reyes. TVE no va emetre ahir la sonora xiulada (vídeo) al Mestalla mentre sonava l'himne espanyol i els Borbons entraven a la llotja del camp, just abans que comencés el partit entre el Barça i l'Athletic de Bilbao. En canvi, mentre passava tot això, TVE va fer unes connexions amb Bilbao i Barcelona (vídeo). La realització censurada de TVE ha causat polèmica.

A mitja part va oferir l'himne espanyol, però sense els xiulets, i es va dir que no s'havia emès abans a causa d'un error humà. Segons la direcció tot plegat és un error molt greu, es van incomplir les instruccions de la cadena i se'n fa responsable a Reyes.

Vegeu en aquest vídeo la desconnexió que va fer TVE en el moment de la xiulada a l'himne, el so que hi havia realment al camp i l'emissió en diferit de l'himne amb l'omissió dels xiulets.