Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  04.04.2007  10:08

Glòria Marcos: 'TV3 no cedirà al xantatge de Vicent Rambla'

Els sindicats d'ensenyament també critiquen el possible tancament de les emissions

Men?ame
 

El conseller de Cultura del govern català, Joan Manuel Tresserras, va dir ahir que no tenia cap intenció que TV3 deixés d'emprar la denominació País Valencià, tal com va exigir el seu homòleg Vicent Rambla per acceptar un acord de reciprocitat amb Canal 9. Avui Glòria Marcos s'hi ha referit; la candidata de Compromís pel País Valencià ha dit que estava convençuda que TV3 no cediria al xantatge de Rambla', a qui a comparat amb Manuel Fraga.

Pel que fa a la negociació entre el govern valencià i el català, Joan Manuel Tresserras i Vicent Rambla es reuniran després de Setmana Santa per acordar la reciprocitat entre TV3 i Canal 9. Tresserras confia que l'avanç de les negociacions permeti evitar el tancament de les emissions al País Valencià, previst pel 25 d'abril, i considera que la condició del Consell perquè TV3 no empri la denominació País Valencià no és pas raonable, perquè un govern no pot condicionar el llibre d'estil d'una emissora.

Més protestes contra el tancament

El sindicat d'ensenyament STEPV-Iv, juntament amb els sindicats homòlegs de Catalunya (USTEC) i de les Illes Balears (STEI) s'han afegit a les nombroses mostres de rebuig a la intenció del govern valencià de tancar les emissions de TV3 al País Valencià. Aquests sindicats consideren que és un atac contra la llibertat d'expressió i contra la difusió de la llengua, perquè al País Valencià no hauria de quedar reduïda a l'oferta de RTVV.