I ara, amb tota la barra, ressusciten ETA
Això que li passa a Bildu ensenya que quan comences a renunciar mai no renuncies prou per als qui et volen derrotat, que sempre faran tant com convinga per humiliar-te
Visitem la pastisseria Panes Creativos, que ha guanyat el premi a la millor mona tradicional de Pasqua 2024
Quaranta anys de pastisseria tradicional nipona a l’Esquerra de l’Eixample
L’obrador de quatre generacions i els cent vint-i-tres anys dels pastissers Prat-Can Carriel de Roda de Ter que han tornat a fer el millor croissant artesà de mantega
Les tres generacions de forners i tres premis al millor pa del Forn del Passeig
L'establiment osonenc ja va guanyar el premi el 2017
Àlex Lera, de la pastisseria Sant Llehí, desgrana les claus del millor pastís de formatge de Catalunya
Jordi Madern: “Hem convertit moltes coses tradicionals i rudimentàries en postres boníssimes, com ara la petxina de Sarrià, que és l’única que tenim registrada”
Com a casa: viatjant pel món a la recerca d'obres, edificis, monuments i personatges que ens remeten a casa nostra
La Mostra Internacional de Sant Vicenç dels Horts reconeix la feina de mig centenar d'establiments catalans
JonCake elabora els pastissos de formatge més populars de Barcelona, que han guanyat molta fama mundial a la xarxa
Ha triomfat amb un elefant dempeus que mostra les dues possibles cares del futur
La pastisseria Carrió ha guanyat el concurs de la Ruta dels Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya
A la pastisseria Brunells venen el que és considerat el millor croissant de mantega de l'estat espanyol