Una decisió històrica, a París
La sorpresa de dimecres és que l'esquerra francesa ha dit prou a la pinça al nas i ha deixat despullat Macron, que, com Sánchez, malda per tenir el poder personal i únic, al preu que siga
L'obrador Suca'l ha guanyat la Copa del Món de Panettone 2024, que s'ha fet a Milà
El jurat ha elegit el croissant de la Brunells per "l'equilibri perfecte entre tradició i innovació"
Visitem la pastisseria Brunells de Barcelona amb Miquel Chamorro, el pastisser que ha guanyat el premi a la millor coca creativa de Sant Joan 2024, feta amb una recepta ben original
Visitem la pastisseria Panes Creativos, que ha guanyat el premi a la millor mona tradicional de Pasqua 2024
Quaranta anys de pastisseria tradicional nipona a l’Esquerra de l’Eixample
L’obrador de quatre generacions i els cent vint-i-tres anys dels pastissers Prat-Can Carriel de Roda de Ter que han tornat a fer el millor croissant artesà de mantega
Les tres generacions de forners i tres premis al millor pa del Forn del Passeig
L'establiment osonenc ja va guanyar el premi el 2017
Àlex Lera, de la pastisseria Sant Llehí, desgrana les claus del millor pastís de formatge de Catalunya
Jordi Madern: “Hem convertit moltes coses tradicionals i rudimentàries en postres boníssimes, com ara la petxina de Sarrià, que és l’única que tenim registrada”
Com a casa: viatjant pel món a la recerca d'obres, edificis, monuments i personatges que ens remeten a casa nostra
La Mostra Internacional de Sant Vicenç dels Horts reconeix la feina de mig centenar d'establiments catalans
JonCake elabora els pastissos de formatge més populars de Barcelona, que han guanyat molta fama mundial a la xarxa
Ha triomfat amb un elefant dempeus que mostra les dues possibles cares del futur
La pastisseria Carrió ha guanyat el concurs de la Ruta dels Millors Panellets de Pinyons Artesans de Catalunya
A la pastisseria Brunells venen el que és considerat el millor croissant de mantega de l'estat espanyol