El públic omple el mercat de Fondarella

  • Prop de 200 parades van participar en l´estrena

VilaWeb
Redacció
10.11.2003 - 08:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Possiblement ningú podia arribar a imaginar-se l´enorme quantitat de visitants que van passar per la primera edició del mercat setmanal de Fondarella.

El cert es que el flux de persones va ser constant durant tot el matí, fins quarts de dues, moment en que van començar a desmontar els comerciants de les prop de 200 parades que hi van participar.

Una de les persones més satisfetes del matí fou Joan Reñé, alcalde de Fondarella i un dels promotors del mercat, que va rebre constantment les felicitacions dels veïns del poble i de la comarca pe la iniciativa.

Segons Reñé, la idea del mercat va sorgir de les converses amb comerciants del poble que participen en altres mercats. També va coincidir amb la urbanització de la zona industrial on ara s´allotjat el mercat.

Ara, durant un parell de mesos, la participació es gratuïta pels paradistes i servirà per veure si es consolida el mercat.

Tot i que hi havia públic de totes les edats, es podia veure un gran nombre de parelles joves amb fills que, segons comentaven, aprofitaven l´ocasió del dia festiu per visitar ja que en l´altre setmanal de la comarca, el de Mollerussa, al ser en dia laboral no hi poden anar.

Un altre comentari va ser la gran quantitat de parades que hi havia tot i que es va a trobar a faltar més parades de verdura i fruita fresca.

Per part dels comerciants van reconèixer que s´havien fet vendes, però que moltes persones hi havia anat a “passar l´estona i veure que hi havia”, tot i que confiaven vendre més en propers diumenges. També van trobar a faltar lavabos o cafeteries, uns serveis que, a ben segur, aniran sorgint així que el mercat es consolidi.

Una instal·lació que va quedar desaprofitada fou la gran zona d´aparcament que va quedar tapada pels molts visitants que van aparcar en la zona de servei de la benzinera de la zona industrial de Fondarella, o en els laterals de la rotonda d´accés de l´autovia, que és el lloc per on s´accedeix al mercat.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Fondarella.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any